Erikoislääkäri, keskussairaala - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Tule töihin Suomen toiseksi suurimpaan laajan päivystyksen keskussairaalaan reilun tunnin matkan päähän pääkaupunkiseudulta.

Haemme keuhkosairauksien ERIKOISLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän keskussairaalan keuhkosairauksien klinikkaan.

Keuhkosairauksien klinikassa työskentelee viisi erikoislääkäriä ja 2-3 erikoistuvaa lääkäriä. Tätä erikoislääkärin virkaa lukuun ottamatta virat ovat täynnä.

Työnkuva rakennetaan kiinnostuksesi mukaisesti. Osa-aikainen työ on mahdollista. Myös erikoistumisen loppuvaiheessa olevat huomioidaan.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtäväkentän, innostuneen ja osaavan työyhteisön sekä tuemme kouluttautumista ammatillisen osaamisen syventämiseksi. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä kehittämishalua.

Lahden seudulla on yli 200 000 asukasta. Täällä on hyvät mahdollisuudet aktiivisen vapaa-ajan viettämiseen. Tarvittaessa matka Helsinkiin ja lentokentälle taittuu tunnissa. Pääkaupunkiseutuun verrattuna merkittävä ero löytyy asumisen hinnassa. Palkkaus on meillä kilpailukykyinen.

Edellytämme Sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä keuhkosairauksien tai keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkärin pätevyyttä. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Jätä hakemus jo tänään ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.phhyky.fi

Tutustu työnantajaan
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Medisiininen tulosalue, Keuhkosairauksien osasto 54
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • PHHYKY-11-23-21
  • Sopimuksen mukaan
  • Lääkärisopimuksen mukaan
  • 25.1.2021 - 5.3.2021 23:59
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaLahtiPäijät-Häme

Ylilääkäri Lauri Lammi
puh. 044 719 5436
lauri.lammi@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Medisiininen tulosalue, Keuhkosairauksien osasto 54
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!