Erikoislääkäri, Keuhkosairaudet - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme Keuhkosairauksille erikoislääkäriä!

Keuhkosairauksien polikliininen toiminta on laajaa, pääsääntöisesti lääkäri-hoitaja-parityöskentelyä. Yksiköllä on tiivis yhteistyö alueen terveyskeskusten ja muiden erikoisalojen kesken. Sairaalassa on saatavilla kattavat radiologian, isotooppilääketieteen, kliinisen fysiologian ja kliinisen neurofysiologian palvelut. Keuhkopoliklinikalle valmistuvat uudet tilat kesällä 2021. Uniapnea-potilaiden hoito
on keskitetty uniyksikköön, jossa oma vastuulääkäri. Keuhkosairauksien klinikalla on vuodeosastopaikkoja keuhko- ja infektio-osastolla. Yksikkömme on aktiivinen erikoistuvien lääkäreiden kouluttaja.

Sairaalassamme on mahdollisuus monipuolisen lääkärityön ja hallinnollisen työn lisäksi tehdä myös tieteellistä tutkimusta.

Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet. Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.

Kelpoisuusehtona virkaan on erikoislääkärin oikeudet keuhkosairauksien erikoisalalla.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja paikallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa. Viran voi ottaa vastaan myös osa-aikaisena erillisen sopimuksen mukaan.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on toimitettava ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 16.11.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Leena Tuomisto
puh. 050 474 5375
leena.tuomisto(at)epsh.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Keuhkosairaudet
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki