Skip to main content
test
Erikoislääkäri: keuhkosairaudet, Joensuu (id6642) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN KESKUSSAIRAALAAN TÖIHIN!

Siun sote on perustettu jo 2017, joten hyvinvointialueen aloittaminen on meillä jouhevaa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan.

Siun sotessa on haettavana 9.10.2022 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, Keuhkosairaudet

Keuhkosairauksien klinikka sijaitsee Pohjois-Karjalan keskussairaalan tiloissa. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työ sisältää osasto- ja vastaanottotoimintaa, konsultointia sekä keuhkosairauksien piiriin kuuluvia pientoimenpiteitä. Työnkuvaa voidaan räätälöidä kiinnostuksesi mukaan. Halutessasi osittainen etätyö on mahdollista. Keuhkosyövän hoidosta päätetään moniammatillisissa kokouksissa ja varsinaisesta onkologisesta hoidosta vastaa syöpätautien yksikkö lääkäreineen. Uniapnean hoito toteutuu suurelta osin perusterveydenhuollossa. Erikoislääkärit ja keuhkosairauksiin erikoistuvat päivystävät lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9 - 16 hoitaen oman erikoisalansa potilaita takapäivystysluontoisesti. Sairaansijoja on noin 10 yhdellä osastolla ja poliklinikalla toimii 1-3 lääkärin vastaanottoa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä keuhkosairauksien erikoislääkärin pätevyys. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Voit esittää myös oman palkkatoiveesi. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä. Siun sotelta löytyy kalustettuja soluasuntoja 130€/kk ensiasunnoksi.

Virkaan haetaan sähköisesti.

Lisätietoa antaa: ylilääkäri Merja Lehtiniemi p. 013 330 3365 merja.lehtiniemi@siunsote.fi tai palvelupäällikkö Jukka Heikkinen p.013 330 4183 jukka.heikkinen@siunsote.fi

Joensuussa 19.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6642
  • 19.9.2022 - 9.10.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat