Erikoislääkäri, Kuntoutus - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei kivunhoitolääketieteen erityispätevyyden omaava lääkäri, meillä on sinulle tarjolla osaamistasi vastaava, mielenkiintoinen työ osana moniammatillista tiimiä!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuntoutuksen osaamiskeskuksessa on haettavana erikoislääkärin virka Kipupoliklinikalla. Lisäksi fysiatrian poliklinikan moniammatillisessa työryhmässä on haettavana fysiatrian erikoislääkärin viransijaisuus.

Kipupoliklinikalla hoidetaan potilaita, joilla on vaikeita kroonisia kipuja. Työnkuvaan kuuluvat kivunhoitoon liittyvät asiantuntijalääkärin tehtävät sekä sairaalan sisäinen että alueellinen kivunhoidon koulutus ja kivunhoitoon liittyvien hoitoketjujen valmistelu yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyö on saumatonta kuntoutuksen päiväosaston, kuntoutuspoliklinikan ja fysiatrian poliklinikan kanssa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää sairaalan ja sairaanhoitopiirin kivunhoitoa yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Työssä on erinomaisen joustavat koulutus- ja ammatillisen osaamisen ylläpidon mahdollisuudet. Virkaan valitulle voimme maksaa ensimmäisen kahden vuoden ajalta rekrytointilisää.

Kelpoisuusvaatimuksina erikoislääkärin virkaan ovat terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys neurologian, fysiatrian, anestesiologian tai muulla sopivalla erikoisalalla. Lähtökohtaisesti edellytetään, että hakija on suorittanut kivunhoitolääketieteen erityispätevyyden, mutta erityispätevyyden voi suorittaa jo klinikassa työskentelevien lääkäreiden ohjauksessa. Lisäksi edellytetään laajaa perehtyneisyyttä moniammatilliseen työskentelyyn.

Virkaan valitun on toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen valintapäätöksen vahvistamista. Palkkaus on Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukainen. Virkaan sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/kuntoutus

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille tiivis kuvaus itsestäsi sekä osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa osaamiskeskusjohtaja Timo Miettinen, puh. 044 717 5269, sähköpostilla etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Sinulle suositellut työpaikat