Erikoislääkäri, Kuntoutus, Kipupoliklinikka - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei kivunhoidon erityispätevyyden omaava lääkäri, meillä on sinulle tarjolla osaamistasi vastaava, mielenkiintoinen työ osana moniammatillista tiimiä!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Kuntoutuksen osaamiskeskuksessa on haettavana erikoislääkärin virka Kipupoliklinikalla.

Kipupoliklinikalla hoidetaan potilaita, joilla on vaikeita kroonisia kipuja. Työnkuvaan kuuluvat kivunhoitoon liittyvät asiantuntijalääkärin tehtävät sekä sairaalan sisäinen että alueellinen kivunhoidon koulutus ja kivunhoitoon liittyvien hoitoketjujen valmistelu yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää sairaalan ja sairaanhoitopiirin kivunhoitoa yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksina erikoislääkärin virkaan ovat terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys neurologian, fysiatrian, anestesiologian tai muulla sopivalla erikoisalalla. Lähtökohtaisesti edellytetään, että hakija on suorittanut kivunhoidon erityispätevyyden. Lisäksi edellytetään laajaa perehtyneisyyttä moniammatilliseen työskentelyyn.

Palkkaus on Lääkäreiden kunnallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Virkaan sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/kuntoutus

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa osaamiskeskusjohtaja Timo Miettinen, puh. 044 717 5269, sähköpostilla etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!