test

Erikoislääkäri, Lapin Keskussairaala Rovaniemi

Hakuaika päättyy  31.10.2023 15:00

Haemme Lapin keskussairaalan Syöpätautien poliklinikalle erikoislääkäriä.

Yksikössämme toimii kaksi vakituisessa virassa olevaa erikoislääkäriä sekä koulutuksessa oleva erikoistuva lääkäri. Lisäksi poliklinikallamme toimii palliatiivinen keskus, jonka toiminnasta vastaa palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyden omaava osastonylilääkäri.

Tarjoamme potilaillemme laajan onkologian osaamisen ja otamme uudet syövän hoidot käyttöön nopeasti erikoisalamme kehittymistä seuraten. Meillä on mahdollisuus vaativan oirehoidon integraatioon yhtäaikaisesti aktiivisen syövän hoidon rinnalla. Olemme profiloituneet Suomen edelläkävijänä myös digipalveluiden hyödyntämisessä osana laadukasta ja potilaslähtöistä syövän hoitoa. Teemme tiivistä moniammatillista yhteistyötä kirurgian ja muiden erikoisalojen sekä yliopistosairaalan ja alueen perusterveydenhuollon toimijoiden kanssa. Ajankohtainen muutos työssämme on lymfoomapotilaiden hoitovastuun siirtyminen yksikköömme.

Työssäsi pääset mukaan motivoituneeseen ja sitoutuneeseen työyhteisöön, jossa esimiestyö, koulutus ja työolot ovat kohdillaan. Työnkuvasta, palkasta ja mahdollisista työaikaan liittyvistä toiveista voidaan neuvotella. Osa työstä voi olla mahdollista tehdä etätyönä.

Viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Eduksi katsomme kokemuksen erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä sekä kiinnostuksen lymfoomapotilaiden hoitamiseen.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen virassa aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen Kuntarekry hakupalvelun kautta 31.10.2023 klo 15:00.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos työ kehittyvässä yksikössämme kiinnostaa. Vastaamme mielellään kysymyksiin ja annamme lisätietoja.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Ylilääkäri Minna Jääskeläinen minna.jaaskelainen@lapha.fi p. 040-6236162
Vastuualuejohtaja Jukka Mattila jukka.mattila@lapha.fi p. 050-5726277

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan