Erikoislääkäri, Lastenneurologia - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Tule meille lastenneurologian erikoislääkäriksi!

Etsimme Kuopion yliopistollisen sairaalan Lasten ja nuorten osaamiskeskukseen lastenneurologian erikoislääkäriä vakituiseen virkaan.

Lasten ja nuorten osaamiskeskuksessa on edustettuna lastentautien, lastenneurologian, lastenpsykiatrian, lastenkirurgian ja kliinisen genetiikan erikoisalat.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Erikoislääkärin viran kelpoisuusehtona on lastenneurologian erikoislääkärin tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Kokemus ja kiinnostus kehittämistehtävistä, lääketieteen tohtorin tutkinto sekä aktiivisuus tutkimustyössä katsotaan eduksi.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002) ennen valintapäätöksen vahvistamista. Palkkaus määräytyy kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/lastentautien-palvelut/lastenneurologia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Haku virkaan tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja virasta antaa ylilääkäri, palvelulinjajohtaja Jarkko Kirjavainen, p. 044 717 9874. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta ovat kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat