Erikoislääkäri, Lastenpsykiatrinen yksikkö - Espoon kaupunki

Tule toteuttamaan kanssamme tulevaisuuden lastenpsykiatriaa osana kokenutta, moniammatillista työryhmää! Haemme lääkäriä vakituiseen virkaan lastenpsykiatriseen työhön.

Espoon lastenpsykiatrinen yksikkö on 27 työntekijän muodostama peruspalveluita tukeva erityistason asiantuntijayksikkö.
Yksikössä toteutettavan lastenpsykiatrisen diagnostiikan ja hoidon lisäksi kehitämme edelleen uusia lapsen kehitysympäristöissä toimivia lastenpsykiatrisia hoito- ja konsultaatiokäytäntöjä yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle lastenpsykiatrisen yksikön lääkärinä mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti lasten mielenterveyspalveluiden kehittämiseen. Yksikössä toimii kanssasi innostunut joukko lastenpsykiatreja, sairaanhoitajia, psykologeja, neuropsykologi, puhe- ja toimintaterapeutti sekä osastonsihteeri. Esimiehenäsi toimii ylilääkäri, joka toimii yksikön päällikön kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Olemme haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi tehtävään niin pian kuin mahdollista. Alustavat haastatteluajankohdat ovat: 19.5. ja 20.5.2021

Työsuhde alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Lastenpsykiatrinen yksikkö

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Lastenpsykiatrian tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.
Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräaikaisesti laillistettu lääkäri, jolla on lastenpsykiatrista työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään tartutautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä kliinistä kokemusta lastenpsykiatrisesta työstä ja työskentelystä moniammatillisissa verkostoissa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä sekä lasten ja perheiden mielenterveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Lapsiperheiden_palvelut/Lastenpsykiatrinen_yksikko

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastenpsykiatrinen yksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-02-648-21
  • 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan
  • 5726,50 €
  • 26.4.2021 - 17.5.2021 15:45
  • LääkäritTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa ylilääkäri Maiju Hiidenhovi, p. 040 636 8079 tai lastenpsykiatrisen yksikön päällikkö Anu Kivistö, p. 040 639 3333.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastenpsykiatrinen yksikkö

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Pihatörmä 1 C, 1. krs, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat