test

Erikoislääkäri naistentaudit ja synnytykset

Hakuaika päättyy  4.12.2023 23:59

Haemme erikoislääkäriä Kymenlaakson keskussairaalaan

Naistentautien ja synnytysten yksikön erikoislääkärin työnkuvaan kuuluu monipuolista kliinistä työtä. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja kollegiaalisen tuen sekä joustavat mahdollisuudet käydä koulutuksissa ja tehdä tutkimustyötä. Räätälöidään yhdessä sinulle mielekäs työnkuva Kymenlaaksoon!

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on erikoislääkärin tutkinto naistentautien ja synnytysten alalta.

Kymenlaakson keskussairaalassa on äskettäin otettu käyttöön uudet tilat, joissa toimivat päivystys, teho- ja valvontaosasto, sydänvalvontayksikkö, synnytysosasto sekä leikkausosasto. Muille toiminnoille uudet tilat valmistuvat vielä tänä vuonna. Liikenneyhteydet Kotkaan ovat hyvät. Moottoritietä pitkin pääkaupunkiseudulta pääsee lähes keskussairaalalle asti. Tuemme jatkuvaa ammatillista kehittymistä, ja mahdollistamme alaan liittyviin koulutuksiin osallistumisen. Palkkaus ylittää lääkärisopimuksen lääkärien palkkausohjeen mukaisesti.


Lisätietoja

https://kymenhva.fi/tule-meille-toihin/

ylilääkäri Maiju Grönvall
p. 044 223 1467

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Tutustu työnantajaan