Erikoislääkäri, Neurokirurgia - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistollisen sairaalan Neurokeskuksessa on haettavana neurokirurgian erikoislääkärin virka.

Kuopion yliopistollisen sairaalan Neurokeskus palvelee Itä- ja Keski-Suomen väestöä tarjoten korkeatasoista neurotautien akuuttia ja kiireetöntä hoitoa sekä keskushermoston katastrofien neurotehohoitoa. Neurokeskukseen on myös keskitetty valtakunnallisesti vaikean epilepsian tutkimus ja hoito.

Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus ja lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä neurokirurgian erikoislääkärin pätevyys. Neurokirurgian alan kliininen tohtorintutkinto ja aktiivinen tutkimustyö katsotaan eduksi virkaan valittaessa. Eduksi katsotaan myös kliininen kokemus neurokirurgian erikoislääkärin työstä ja kyky toimia neurokirurgian takapäivystäjänä. Hakijan tulee liittää hakemukseensa lista leikkauksista / kirurgisista toimenpiteistä, joissa hän on toiminut vastaavana toimenpidelääkärinä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy lääkäreiden kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaan. Virkaa täytettäessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/neurokeskus/neurokirurgia

Tutustu työnantajaan

Haku virkaan tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja virasta antaa ylilääkäri Timo Koivisto, puh. 044 717 2319, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!