Skip to main content
test
Erikoislääkäri, Neurologia - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Tule meille neurologian erikoislääkäriksi! Neurologia on mielenkiintoinen, monipuolinen ja kehittyvä erikoisala.

Kuopion yliopistollisen sairaalan Neurokeskuksessa on haettavana neurologian erikoislääkärin virka.

Kuopion yliopistollisen sairaalan Neurokeskus palvelee Itä- ja Keski-Suomen väestöä tarjoten korkeatasoista neurotautien päivystyksellistä, neuroteho- ja kiireetöntä hoitoa polikliinisesti ja osastolla jakautuen immunologisiin, aivovamma-ja kuntoutuksen, epilepsian ja muistitautien ja- liikehäiriöiden hoitotiimeihin. Neurokeskukseen on myös keskitetty valtakunnallisesti vaikean epilepsian tutkimus ja hoito. Neurokeskus tarjoaa myös liikehäiriösairauksien osaamista mm. syvä-aivostimulaatio-ja muut kajoavat hoidot.

Erikoislääkärin viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Kokemus neurologina toimimisesta ja halukkuus tieteelliseen työhön katsotaan eduksi virkaan valittaessa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista tarvittaessa esitettävä työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukainen. Virkaan sovelletaan tarvittaessa neljän kuukauden koeaikaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/neurokeskus/neurologia

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Haku virkaan tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa vs. ylilääkäri Päivi Hartikainen, puh. 044 711 3034, paivi.hartikainen@kuh.fi.

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat