test
Erikoislääkäri Nortamon Perhekeskukseen - Rauman kaupunki

Haemme lastentautien erikoislääkäriä vakituiseen virkaan Nortamon Perhekeskukseen.

Tarjoamme monipuolista työtä terveyspalvelujen Nortamon Perhekeskuksessa modernissa koko ajan kehittyvässä organisaatiossa. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa mukavassa työympäristössä. Pääset myös kehittämään toimintojamme sosiaali- ja terveydenhuollon alati muuttuvassa kentässä. Työyhteisömme osaaminen on monipuolista, meillä on hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet.

Virkaan haetaan ensisijaisesti lastentauteihin perehtynyttä lääkäriä. Erikoislääkärin oikeudet ja kokemus ko. toiminnasta huomioidaan valintaa tehtäessä. Virka voidaan täyttää myös osa-aikaisesti.

Meillä on paikallisesti sovittu kilpailukykyinen palkka, muut työehdot virkaehtosopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu erikoislääkäri. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Virkaan valitun on kuukauden sisällä viran vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Viran täyttöön liittyy kuuden (6) kuukauden koeaika.

Nortamon Perhekeskuksessa työskentelee noin 70 sosiaali- ja terveysalan eri ammattilaista. Perhekeskukseen kuuluvat neuvolat, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, psyykkisen tuen yksikkö, lapsiperheiden sosiaalipalvelut, lasten ja nuorten vastaanotto, perheoikeudelliset palvelut sekä perustason kuntoutustoiminta. Lääkärin työ perhekeskuksessa on tiimityötä osana terveydenhuollon moniammatillista hoitoketjua. Olemme kehittämis- ja koulutusmyönteinen työyhteisö.

Nortamon Perhekeskus on saanut perheystävällisen työpaikan diplomin eli työpaikalla pyritään mahdollistamaan työelämän ja muun elämän yhteensovittaminen mahdollisimman joustavasti.

Toimita hakemuksesi 13.12.2021 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat terveyspalvelujen johtava ylilääkäri Hannu Nordqvist p.044 403 5190, hannu.nordqvist@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut, Nortamon Perhekeskus

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista noin 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Nortamonkatu, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat