Skip to main content
test
Erikoislääkäri - Oulun kaupunki

Tule töihin uudistuvaan Oulun kaupunginsairaalaan!

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden terveyspalveluissa Oulun kaupunginsairaalassa on haettavana

YLEISLÄÄKETIETEEN, SISÄTAUTIEN tai AKUUTTILÄÄKETIETEEN ERIKOISLÄÄKÄRIN virka.

Haluamme sinut mukaan tekemään kanssamme tärkeää ja merkityksellistä työtä, jossa korostuu ihmisläheisyys. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan. Työnkuvaa voidaan muokata hakijan toiveiden mukaisesti. Oulun kaupunginsairaala siirtyy hyvinvointialueelle yleislääketieteen ja geriatrian osaamiskeskukseen osana OYS somatiikan ja päivystyksen toimialuetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys ja laillistetun lääkärin oikeudet. Arvostamme kokemusta moniammatillisesta tiimityöstä, työn kehittämisestä ja kiinnostusta akuutisti sairastuneen potilaan hoitoon. Eduksi luemme hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyvyn. Virkaan sisältyy päivystysvelvollisuus Oulun kaupunginsairaalassa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virkaan haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6054/2022. Hakemukset on toimitettava 9.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat OKS ylilääkäri Anneli Vesa-Kurtti, p. 044 703 5620 ja geriatrian ja yleislääketieteen palvelualuejohtaja Elina Heikkinen, p. 040 184 1644.
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Oulun kaupunginsairaala

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Kiviharjuntie 5, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat