Erikoislääkäri (patologia) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee patologian erikoislääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Laboratorio tekee monipuolisesti patologian tutkimuksia. Patologian alaan vaikuttavista aloista Mikkelin keskussairaalassa tuotetaan kaikkia erikoisalojen palveluita lukuun ottamatta neurokirurgiaa. Sairaalan leikkaustoiminta on monipuolista sisältäen jääleiketoimintaa vaativia leikkauksia, kuten rintasyöpäleikkauksia, kilpirauhasleikkauksia ja keuhkoleikkauksia. Lisäksi merkittäviä patologian alan tutkimusalueita ovat lymfoomaan ja luuydinpatologiaan liittyvät näytteet, maksabiopsiat, ihonäytteet sekä gynekologisiin maligniteetteihin ja synnytykseen liittyen komplikaatioiden tutkimista varten otetut näytteet. Tutkimuksia tehdään vuosittain yhteensä noin 22 000.

Työn kuva sisältää monipuolisesti keskussairaalatasoista patologiaa, jota on mahdollisuus muokata mielenkiinnon mukaan. Patologian yksikön henkilöstö on osaavaa ja aktiivista, omasta työstään innostuneita ja osaamisesta huolta pitäviä työntekijöitä. Erikoislääkärinä saat mukavan ja yhteisöllisen työyhteisön, asianmukaiset laitteet ja kehittymismyönteisen organisaation. Laitekanta on pidetty uudenaikaisena ja tulevan vuoden suunnitelmissa on patologian laboratorion digitalisoiminen. Tavoitteemme on tuottaa laadukasta ja oikea-aikaista diagnostiikkaa oikean hoidon antamiseksi potilaille ja hyvän kumppaniverkoston rakentaminen niille osa-alueille, joissa omat resurssit eivät ole riittäviä.

Vastuullesi kuuluu kliininen työ patologian yksikössä ja osallistuminen toiminnan kehittämiseen yhdessä ylilääkärin ja muun henkilöstön kanssa. Viikkotyöaika on 38 h 15 min, myös osa-aikainen virka on mahdollinen.

Kelpoisuutena virkaan on patologian erikoislääkärin pätevyys. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelualuejohtaja Jussi Aarnio, puh. 044 351 6482, jussi.aarnio@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat