Erikoislääkäri (plastiikkakirurgia) - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Erikoislääkäri (plastiikkakirurgia) - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 27.5.2019 klo 15.00 mennessä

Operatiivisen hoidon tulosalueella kirurgian yksikössä

ERIKOISLÄÄKÄRIN virka (plastiikkakirurgia)

Hakijalta odotetaan perehtyneisyyttä kasvojenalueen plastiikkakirurgiaan ja laaja-alaista osaamista erikoisalaltaan.

Kelpoisuusehtona tehtävässä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Lähetä hakemus Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävistä antavat ylilääkäri Kyösti Haataja, 040 535 1675 ja oyl Anna-Leena Haataja, 040 775 9473. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Rovaniemellä 13.5.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Ylilääkäri Kyösti Haataja, 040 535 1675 ja oyl Anna-Leena Haataja, 040 775 9473. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Operatiivinen hoito
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan