Erikoislääkäri, psykiatria - Varkauden kaupunki

Erikoislääkäri, psykiatria - Varkauden kaupunki

Varkauden sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 30.9.2019 klo 14.00 mennessä

PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA

Erikoislääkäri toimii Varkauden sairaalan psykiatrian klinikassa. Päivystysvelvollisuutta ei ole. Viran kelpoisuusehtona on psykiatrian erikoislääkärin tutkinto.

Palkkaus on paikallissopimuksen mukainen. Kuopiosta Varkauteen on järjestetty arkipäivisin kuljetus.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Virkaan haetaan ensisijaisesti tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset skannattuina. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitetaan palvelualuepäällikkö Eija Ruotsalaiselle ja toimitetaan osoitteeseen Varkauden sosiaali- ja terveyskeskus, Ahlströminkatu 6, PL 208, 78201 Varkaus. Kuoreen merkintä: Psykiatrin virka.

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaanottopalvelujen palvelualuepäällikkö Eija Ruotsalainen, p. 044 444 2631
eija.ruotsalainen@varkaus.fi

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus

Varkauden kaupunki on ainutlaatuisen teollisuusperinnön rakentama kansainvälisen energiateknologiaosaamisen keskus Keski-Savossa, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.