Erikoislääkäri, Rauman kuvantaminen - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Olet askeleen lähempänä mielenkiintoista työpaikkaa - liity joukkoomme! Haemme erikoislääkäriä SataDiag kuvantamisen Rauman toimipisteeseen. Tuotamme erikoissairaanhoidon radiologiset palvelut koko Satakunnan alueella. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisen osaamisen kehittämiseen ajanmukaisella teknologialla. Satasairaala toimii laajan päivystyksen sairaalana.

Rauma on vireä kulttuurikaupunki, jossa harrastusmahdollisuudet ovat hyvät ja elinkustannukset alhaiset.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun lääkärin ja erikoislääkärin pätevyys radiologian erikoisalalla. Kerro meille vahvuutesi ja järjestämme sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvään työympäristöömme.
Palkkaus on kilpailukykyinen ja paikallisella sopimuksella kannustava. Meillä on etätyömahdollisuus tehtävien niin salliessa. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Haastateltavilta tarkistetaan alkuperäiset todistukset. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastuualuejohtaja, ylilääkäri Anne Sajanti p. 044 707 7440
Henkilöstöpäällikkö Liisa Nurmi p. 044 707 7203
sähköposti etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Lisätietoja

Liikelaitos SataDiag

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia ja lääkehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat