Erikoislääkäri - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tarjoamme monipuolisen työn ja otamme huomioon erityisosaamisesi. Meillä pääset koulutuksiin ja voit tehdä myös tutkimustyötä. Meillä on myös hyvät työnohjausmahdollisuudet. Päivystysvelvoitetta ei ole.

Fysiatrian ja kuntoutuksen vastuuyksikköön kuuluvat fysiatrian poliklinikka, kipupoliklinikka, kuntoutusosasto ja kuntoutuspoliklinikka sekä fysioterapian ja toimintaterapian palveluyksikkö.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on erikoislääkärin tutkinto.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Fysiatrian ja kuntoutuksen ylilääkäri Hannu Heikkilä, puhelin 044 707 3302, sähköposti hannu.heikkila@satasairaala.fi

Konservatiivisen hoidon vastuualue, Fysiatria ja kuntoutus
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.