Erikoislääkäri, Sisätaudit, Pori

Hakuaika päättyy  28.6.2024 15:00

Haemme Sisätautien erikoislääkäriä vakituiseen virkaan Satasairaalaan Satakunnan hyvinvointialueelle.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun sisätautien erikoislääkärin oikeudet ja hyvä suomen kielen taito.

Haemme sisätautien erikoislääkäriä vuodeosaston seniorilääkäriksi Satasairaalaan. Halutessasi voit tehdä työtä myös osa-aikaisesti 60-100% työajalla. Erityisesti arvostamme innokkuutta sisätautien vuodeosastotoiminnan kehittämiseen ja erikoistuvien lääkäreiden ohjaamiseen. Halutessasi voit yhdistää työnkuvaasi polikliinista työtä tai toimintaa päivystyksessä, mutta työnkuvan pääpaino on vuodeosastotyössä. Erikoislääkärit osallistuvat sisätautien takapäivystysrinkiin.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan Satakunnan hyvinvointialueen palkkausjärjestelmän mukaan. Muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan.

Olemme koulutusmyönteinen yksikkö ja pääset ulkopuolisiin koulutuksiin säännöllisesti. Kannustamme tutkimustyöhön. Henkilöstön työhyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Erikoisalakonsultaatiot järjestyvät Satasairaalassa joustavasti ja sisätautien työyhteisö on tiivis ja yhteishengeltään hyvä.

Tarjoamme Sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan toistaiseksi ja noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee hakeutua työterveyshuoltoon terveystarkastukseen ja toimittaa esihenkilölleen nähtäväksi työterveyshuollossa kirjattu lausunto työkykyisyydestä tai sopivuuslausunto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sata-alue on savuton työpaikka.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Tarkastamme alkuperäiset tutkintotodistukset haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, rekrytointi@sata.fi


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Ylilääkäri Juha Liikala, p.044 707 9255, juha.liikala@sata.fi

Vastuuyksikön päällikkö Mikko Järvisalo, p.050 341 5760, mikko.jarvisalo@sata.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan