Erikoislääkäri: Syöpätaudit, Joensuu (id4344) - Siun sote

TULE SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 18.4.2021 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka syöpätautien klinikassa.

Siun soten Syöpäkeskus vastaa Pohjois-Karjalan väestön syövän onkologisesta hoidosta. Sädehoitoja varten meillä on kaksi lineaarikiihdytintä ja monipuoliset lääkehoidot toteutetaan pääosin polikliinisesti. Vuodeosastopaikkoja on riittävästi niitä tarvitseville potilaille. Henkilöstömme koostuu motivoituneista ja osaavista ammattilaisista. Kouluttautumiseen ja jatkuvaan oppimiseen suhtaudutaan myönteisesti.

Haemme syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäriä joukkoomme. Tarjoamme erinomaisesti toimivan klinikan, kosolti kehittämismahdollisuuksia, motivoivan työympäristön ja kivat työkaverit!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä syöpätautien erikoislääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja: Ylilääkäri Liisa Sailas puh. 013 330 3815 tai apulaisylilääkäri Minna Suominen puh. 013 330 3825

Jätä sähköinen hakemus

Joensuussa 24.3.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4344
  • 24.3.2021 - 18.4.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat