Skip to main content
test
Erikoislääkäri Terveyspalvelujen osastotoimintaan - Rauman kaupunki

Haemme sisätautien erikoislääkäriä vakituiseen virkaan Terveyspalvelujen osastotoimintaan.

Rekrytointiin sovelletaan sitoutumispalkkiota.

Tarjoamme monipuolista työtä terveyspalvelujen osastotoiminnan osastoilla modernissa koko ajan kehittyvässä organisaatiossa. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa mukavassa työympäristössä. Pääset myös kehittämään toimintojamme sosiaali- ja terveydenhuollon alati muuttuvassa kentässä. Työyhteisömme osaaminen on monipuolista, meillä on hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet. Olemme kehittämis- ja koulutusmyönteinen työyhteisö.

Virkaan haetaan ensisijaisesti sisätauteihin perehtynyttä lääkäriä. Erikoislääkärin oikeudet ja kokemus ko. toiminnasta huomioidaan valintaa tehtäessä. Virka voidaan täyttää myös osa-aikaisesti.

Meillä on paikallisesti sovittu kilpailukykyinen palkka, muut työehdot virkaehtosopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu erikoislääkäri. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Edellytämme tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Virkaan valitun on kuukauden sisällä viran vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttöön liittyy kuuden (6) kuukauden koeaika.

Toimita hakemuksesi 25.7.2022 kello 15 mennessä ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry). Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/
https://www.rauma.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/sairaalapalvelut/osastotoiminta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
Ajalla 15.6.-8.7. terveyspalvelujen johtava ylilääkäri Hannu Nordqvist,
puh. 044 403 5190, hannu.nordqvist@rauma.fi
Ajalla 12.-25.7. terveyspalvelujen vs.johtava ylilääkäri Kirsti Elo, puh. 044 403 5190, kirsti.elo@rauma.fi

Lisätietoja

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveyspalvelut, osastotoiminta

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Sinulle suositellut työpaikat