Skip to main content
test
Erikoislääkäri: vammaispalvelut, Liperi (id6667) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on perustettu jo 2017, joten hyvinvointialueen aloittaminen on meillä jouhevaa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Pohjois-Karjalassa myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat kohdillaan.

Siun sotessa on haettavana 9.10.2022 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, Vammaispalvelut / Erityisryhmien asiantuntijapalvelut

Tule mukaan muokkaamaan tulevaisuuden palveluita erityisryhmille! Hyvinvointialueen ja lakimuutosten myötä uudet tuulet puhaltavat ja nyt on erinomainen tilaisuus luoda omannäköinen työ. Työ on päivätyötä eikä siihen sisälly päivystysvelvollisuutta. Osittainen etätyö on mahdollista. Tukenasi työssä on kokenut, moniammatillinen työryhmä. Työpaikkana on pääsääntöisesti Honkalampi keskus Ylämyllyllä, mutta oman kiinnostuksen mukaan työhön sisältyy myös koti-, päiväkoti- ja koulukäyntejä koko Siun soten alueella.

Meillä Sinun on mahdollista päästä elämän mittaiselle matkalle asiakkaiden kanssa, koska potilassuhteemme ovat pitkiä aina vauvasta vaariin. Voit tehdä työtä rauhassa, suunnitellen oman päiväsi itse. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi oman erikoisosaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Kuntayhtymässä saa työnohjausta ja monipuolista koulutusta. Yhteistyö erikoissairaanhoidon kanssa on sujuvaa ja vakiintunutta.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Määräaikaisesti virkaan voidaan valita myös erikoistuva lääkäri tai lääketieteen lisensiaatti. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä. Edellytämme kykyä tiimi- ja verkostotyöhön.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa sekä rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja: palvelujohtaja Tarja Hallikainen p. 013 330 5306 tarja.hallikainen@siunsote.fi tai apulaisylilääkäri Minna Kuusela p. 013 330 5037 minna.kuusela@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 19.9.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6667
  • 19.9.2022 - 9.10.2022 23:59
  • KuntaLiperiPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat