Erikoislääkäri virka, fysiatrian poliklinikka - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Fysiatrian poliklinikka on moniammatillinen lähetepoliklinikka, joka on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksien diagnostiikkaan, hoitoon ja kuntoutukseen.

Erikoislääkärin viran tehtävät koostuvat erikoislääkärin tehtävistä fysiatrian poliklinikalla. Erikoislääkäri osallistuu myös erikoistuvien lääkäreiden sekä lääketieteen opiskelijoiden koulutukseen ja koulutuksen kehittämiseen poliklinikalla. Tarjoamme sinulle monipuolista työtä mukavassa työyhteisössä sekä nykyaikaisen korkeatasoisen ja kiinnostavan työympäristön ja perehdytyksen tehtävään.

Arvostamme monipuolisia kliinisiä taitoja, verkosto-osaamista, hyviä ryhmätyötaitoja sekä aktiivisuutta toiminnan kehittämisessä ja tieteellisissä hankkeissa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. vastuualueen johtaja Kaj Sundqvist, p. 040 7320 115. S-posti: kaj.sundqvist(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Kuntoutus, Fysiatria
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.