Erikoislääkärin sijaisuus (gynekologia) - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Erikoislääkärin sijaisuus (gynekologia) - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Haemme erikoislääkärin määräaikaista viransijaista gynekologialle 28.2.2019 klo 15.00 mennessä.

Tervetuloa mukaan nuoreen ja innokkaaseen työyhteisöön Suomen huipulle nauttimaan sairaalan parhaista näköaloista!

Klinikassamme ovat kaikki virat täynnä, mutta tarvitsemme vahvistusta noin vuodeksi kollegan siirtyessä määräaikaisesti toisiin tehtäviin. Toivoisimme sinun aloittavan mahdollisimman pian ja jatkavan tammikuun 2020 loppuun. Tosikot älkää vaivautuko, meillä huumori kukkii!

Meiltä on lyhyt matka tunturiin ja suorat lennot Euroopan metropoleihin sesonkina. Myös pääkaupunkimme on vain tunnin lentomatkan päässä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen perusteella. Palkka-asioissa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta: www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antavat vs. ylilääkäri Eija Lampela, p 040 823 4449, tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, p 040 586 8213. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Rovaniemellä 1.2.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Vs. ylilääkäri Eija Lampela, p 040 823 4449, tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, p 040 586 8213. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Operatiivinen hoito
Osoite: Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan