Erikoislääkärin sijaisuus Tays Kehitysvammahuollossa - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

NUMEROTUNNISTE 212

ERIKOISLÄÄKÄRIN sijaisuus, Tays Kehitysvammahuollossa Pitkäniemen luonnonkauniilla alueella, lähes uusissa toimitiloissamme.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävän sisältö:
Tarjoamme kiinnostavan toimenkuvan, missä lääkärin vastuulla on avohuollossa ja kuntoutusjaksoilla olevien kehitysvammaisten potilaiden lisäsairauksien diagnostiikka, yksilöllisen lääkehoidon sekä kuntoutuksen suunnittelu yhteistyössä moniammatillisen tiimin jäsenten kanssa. Toimenkuva ja sen sisältö räätälöidään tarkemmin hakijan tarpeet ja aiempi koulutus ja kokemus huomioiden.

Odotamme hakijalta moniammatillista yhteistyökykyä.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vammaistyöstä, mutta voit hakea sijaisuutta jos sinulla on kokemusta muulta soveltuvalta erikoisalalta.

Tehtävään ei sisälly päivystysvelvollisuutta, ja tehtävässä on mahdollisuus työskennellä joustavasti myös osa-aikaisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää monipuolisesti osaamistasi vammaistyön parissa.

Täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa, sijaisuus voidaan täyttää erikoistuvalla lääkärillä tai lääkärillä, jolloin kelpoisuusehto on laillistettu lääkäri.

Työsuhteen tyyppi ja työaika: Määräaikainen sijaisuus (virka), aloitus sopimuksen mukaan pikimmiten ja kesto 31.12.2021 asti. Kokoaikatyö.

Koeaika: Koeajan pituus on puolet työsuhteen kestosta.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: LS, sijaisuus täytetään sopimuksen mukaan

Vaadittavat todistukset: Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Erikoistuvan lääkärin virkaan on liitettävä selvitys suoritetusta runkokoulutuksesta, eriytyvän vaiheen koulutuksesta sekä toimimisesta erikoistumiskoulutukseen hyväksyttävässä lääkärin tehtävässä/virassa.

Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Tiedustelut: vs. ylilääkäri Pekka Nokelainen, puh. 044 472 9582 tai palvelupäällikkö Johanna Pulkkinen, puh. 050 3730 453.

Hakumenettely: Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta https://www.tays.fi/rekrytointi. Sijaisuutta voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, missä on mainittava haettavan viran numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 30.6.2021 klo 14.30.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Meille_toihin
https://www.tays.fi/fi-fi/Palvelut/Kehitysvammahuolto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: vs. ylilääkäri Pekka Nokelainen, puh. 044 472 9582 tai palvelupäällikkö Johanna Pulkkinen, puh. 050 3730 453.

Lisätietoja

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Osoite: Pitkäniementie 11, 33380 Pitkäniemi

Sinulle suositellut työpaikat