Erikoislääkärin virka, Fysiatria (id2432) - Siun sote

Erikoislääkärin virka, Fysiatria (id2432) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!
Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan, jossa on aidosti neljä vuodenaikaa. Meillä elät lähellä huikeita ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Kaikki 14 kuntaamme laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen sairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi.
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, Fysiatria
Haemme joukkoomme fysiatrian erikoislääkäriä työskentelemään fysiatrian poliklinikalle, Joensuuhun.
Fysiatrian poliklinikka tuottaa fysiatrian erikoislääkäripalveluita maakunnallisesti Pohjois- Karjalan alueelle. Fysiatrian poliklinikka kuuluu Kuntoutuksen asiantuntijapalveluihin ja on osa terveys- ja sairaanhoitopalveluiden toimialuetta. Työnkuvaan voi fysiatrian poliklinikalla työskentelyn lisäksi sisältyä toimimista apuvälinekeskuksessa, halutessasi myös kuntoutustutkimuspoliklinikalla.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys fysiatrialta. Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräaikaisesti erikoistumisen loppuvaiheessa oleva.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.
Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja kuntoutuksen ylilääkäri, palvelupäällikkö Iiro Hartikainen p. 013 330 7927 iiro.hartikainen@siunsote.fi tai apulaisylilääkäri, fysiatrian erikoislääkäri Laila Mannismäki p. 013 330 7947 laila.mannismaki@siunsote.fi.
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2432
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!