Erikoislääkärin virka, Geriatria (id3603) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 11.10.2020 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, geriartia

Siun soten kuntayhtymän geriatrinen osaamiskeskus tuottaa geriatrian erikoislääkäripalveluita maakunnallisesti Pohjois- Karjalan alueella. Geriatrinen osaamiskeskus kuuluu kuntoutuksen palvelualueeseen, joka on osa terveys -ja sairaanhoitopalveluiden toimialuetta.

Tarjoamme monipuolison työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä myös itse vaikuttamaan. Saat hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen! Tehtävään valitun on mahdollisuus työskennellä hyvin monipuolisesti erilaisissa työympäristöissä kiinnostuksensa mukaan. Meillä voit työskennellä sekä avo- että sairaalageriatrina kotihoidossa, asumispalveluyksiköissä ja maakunnallisilla muistipoliklinikoilla (jatkossa geriatrisilla poliklinikoilla), virka-aikana päivystysalueella (Pohjois-Karjalan keskussairaalassa) ja kuntoutusairaalassamme geriatrisilla kuntoutusosastoilla. Virka-ajan ulkopuoliseen päivystystyöhön on mahdollisuus sekä PKKS:n yhteispäivystyksessä, että kuntoutussairaalassamme (Siilaisen kuntoutumiskeskus) ja etäpäivystyksenä hoivakoteihin ja kotihoitoon. Geriatreillamme on Itä-Suomen yliopiston koulutusoikeus geriatrian erikoisalalla ja lisäksi Siun sotessa on mahdollisuus suorittaa sekä muistisairauksien että palliatiivisen hoidon erityispätevöitymistä.


Kelpoisuusehtona geriatrian erikoislääkärin tehtävään vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys geriatriassa.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valittujen on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti

Kysy lisätietoja geriatrisen osaamiskeskuksen palvelupäällikkö, ylilääkäri Pentti Saarinki pentti.saarinki@siunsote.fi p. 013 330 7692 tai apulaisylilääkäri Heikki Hyvärinen heikki.hyvarinen@siunsote.fi p. 013330 7706

Virkaa haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!