Erikoislääkärin virka, lastenpsykiatria (id2071) - Siun sote

Erikoislääkärin  virka, lastenpsykiatria (id2071) - Siun sote

Tervetuloa Pohjois-Karjalan Joensuuhun , jossa elät lähellä huikeita ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuuksia. Meillä on aidosti neljä vuodenaikaa.
Sote kaatui, mutta Siun sote elää ja voi hyvin. Kaikki 14 kuntaamme ja erikoissairaanhoito löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen keskussairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi.
Siun sotessa on haettavana 9.6.2019 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, lastenpsykiatria
Meillä Pohjois-Karjalan keskussairaalassa halutaan aktiivisesti huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala. Lääkärillä on käytettävissä hyvät sisäiset konsultaatiomahdollisuudet ja kollegoiden tuki.
Lastenpsykiatrian klinikassa on sekä monipuoliset polikliiniset työryhmät että oma kahdeksanpaikkainen osasto.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Edellytämme virkaan erikoislääkärin tutkintoa lastenpsykiatrialta. Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräaikaisesti laillistettu lääkäri, jolla on kiinnostus erikoistua lastenpsykiatriaan. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden on koeaika.
Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Autamme myös asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja ylilääkäri Riku Mänttäri riku.manttari@siunsote.fi p. 013 330 3491
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 17.5.2018
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Työpaikka
  • siso-2071
  • 17.5.2019 - 9.6.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan