Erikoislääkärin virka, Nefrologia (id3774) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Pohjois-Karjalan keskussairaala Joensuussa on hyvin toimiva ja monipuolinen keskussairaala. Meillä toimivat erikoisalat monipuolisesti ja mm. erikoislääkärikoulutus on laajaa.

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Yhteinen tietojärjestelmä erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhoidon välillä tekee potilaiden hoidosta mutkatonta. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 10.12.2020 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, Nefrologia

Nefrologia on osa sisätautien klinikkaa. Ensi vuonna on valmistumassa uusi munuaiskeskus, joka pitää sisällään dialyysiyksikön ja munuaispoliklinikan. Tällä tavalla saamme keskitettyä koko nefrologisen osaamisen yhteen paikkaan.

Haemme joukkoomme nefrologian erikoislääkäriä. Tehtävään kuuluu myös sisätautien takapäivystystä arkisin ja viikonloppuisin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä nefrologian erikoislääkärin pätevyys. Edellytämme lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Virkaan haetaan sähköisesti.

Lisätietoa antaa sisätautien ylilääkäri Jukka Heikkinen jukka.heikkinen@siunsote.fi p. 013 3304183 tai nefrologian ylilääkäri Pekka Koistinen pekka.koistinen@siunsote.fi p. 013 3303273

Joensuussa 10.11.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3774
  • 10.11.2020 - 10.12.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!