Erikoislääkärin virka, Neurologia (id2429) - Siun sote

Erikoislääkärin virka, Neurologia (id2429) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!
Kaikki 14 kuntaamme sekä erikoissairaanhoito laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen sairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi.
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, Neurologia
Tervetuloa Pohjois-Karjalaan! Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista.
Haemme Pohjois-Karjalan keskussairaalaan neurologian erikoislääkäriä. Lääkäri työskentelee monipuolisesti neurologian klinikan eri työpisteissä (poliklinikka, akuuttiosasto, päivystyspoliklinikka, kuntoutusosasto). Sairaalamme on laajan päivystyksen keskussairaala.
Erikoislääkärillä on käytettävissä hyvät joustavat sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimustyöhön.
Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys neurologialta. Mikäli neurologian erikoislääkäreitä ei hakijoissa ole, voidaan virkaan valita määräaikaisesti muu laillistettu lääkäri. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden on koeaika.
Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Palkkaus on kilpailukykyinen. Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja neurologian ylilääkäri Jussi Sipilä jussi.sipila@siunsote.fi p. 013 330 3873
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2429
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!