Erikoislääkärin virka, Ortopedia (id3563) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN

Pohjois-Karjalan keskussairaala Joensuussa on hyvin toimiva ja monipuolinen keskussairaala. Meillä toimivat erikoisalat monipuolisesti ja mm. erikoislääkärikoulutus on laajaa. Myös tilat ovat paikoin upouusia.

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 11.10.2020 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, ortopedia

Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, missä on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaala on laajan päivystyksen sairaala, jossa toiminta on edistyksellistä ja monipuolista. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä. Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!

Haemme ortopedien joukkoomme tekonivelkirurgian ja/tai selkäkirurgian osaajaa tai opettelijaa. Ortopedian erikoislääkärin tehtäväkenttä on monipuolinen. Töitä saa tehdä oma osaamistaso huomioiden. Ortopedinen toimintamme jatkuu entisenä, eli teemme käytännössä kaikkea itse.


Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys ortopedian erikoisalalla. Eduksi katsotaan tekonivelkirurgian tai selkäkirurgian osaaminen. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja: vs. ylilääkäri Seija Torssonen seija.torssonen@siunsote.fi p. tai vs. palvelupäällikkö, ylilääkäri Johanna Turtiainen, johanna.turtiainen@siunsote.fi p. 013 330 3990.

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3563
  • 14.9.2020 - 11.10.2020 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!