Erikoislääkärin virka, Reumatologia (id2419) - Siun sote

Erikoislääkärin virka, Reumatologia (id2419) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!
Kaikki 14 kuntaamme laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Siun sotessa työskentelee noin 8000 työntekijää. Laajan päivystyksen keskussairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi. Tule tekemään itsellesi unelmien työpaikka.
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN virka, Reumatologia
Tervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista. Tarjoamme työn kehityksen kärjessä.
Reumatologian erikoislääkärin virka sijoittuu sisätautien reumakeskukseen, joka on osa sisätautien klinikkaa. Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Tukena on yhteen hiileen puhaltava työyhteisömme. Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimustyöhön.
Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Eduksi katsotaan reumatologian erikoislääkärin pätevyys tai perehtyneisyys reumatologiaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja reumatautien ylilääkäri Kai Immonen kai.immonen@siunsote.fi p. 013 330 3601 tai sisätautien ylilääkäri Jukka Heikkinen p. 013 330 4183 jukka.heikkinen@siunsote.fi
Virkaa haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2419
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!