test

Erikoislääkärit (2), anestesia- ja leikkausosasto

Hakuaika päättyy  12.2.2023 23:59

Haemme Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle Etelä-Karjalan keskussairaalan anestesiayksikköön Lappeenrantaan eläkkeelle siirtymisten vuoksi kahta (2) erikoislääkäriä.

Sijoituspaikkana on anestesia- ja teho-osasto. Anestesialla on tällä hetkellä 17 anestesialääkärin virkaa, joista 12 on täytetty vakinaisilla viranhaltijoilla. Erikoistuvien virkoja on näiden lisäksi kolme. Työnkuvana pääasiassa leikkaussalityö, mutta myös teho-osastolle järjestetään jaksoja säännöllisesti. Kipuklinikkatyökin on mahdollista, jos kiinnostusta siihen suuntaan sattuu olemaan.

Klinikassamme on käynnissä sukupolvenvaihdos ja otamme mielellämme mukaan nuoria innokkaita toiminnan kehittämisestä ja uudistamisesta kiinnostuneita kollegoita. Kyynisyydestä ja huonosta huumorintajusta on apua. Ja saa ne vanhemmatkin virkoja hakea.

Järjestämme joustavat mahdollisuudet osallistua valtakunnallisiin ja ulkomaisiin koulutuksiin sekä kursseille korvaten kustannukset lääkärisopimuksen mukaan ja antaen palkallisen virkavapaan. Sairaalassamme on mahdollisuudet monipuoliseen lääkärin työhön ja tutkimukseen. Alueellamme on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet ja kaunis luonto.

NLY:n kyselyssäkin huippuarvion saanut koulutuspaikka takaa monipuolisen osaamisen ja hallitusti osaamisen myötä kasvavan vastuun laajan päivystyksen sairaalassa.

Kelpoisuutena virkoihin vaaditaan anestesiologian tai anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkärin pätevyys.

Virkaan valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kk.

Viroissa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta, liitä mukaan CV.
Kirjalliset hakemukset sähköpostitse: kirjaamo.hva@ekhva.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan hyvinvointialue, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

Vs. ylilääkäri Jarno Jokelainen, puh. 044 791 5841, jarno.jokelainen@ekhva.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Tutustu työnantajaan