Erikoissairaanhoitaja - Kirkkonummen kunta

Erikoissairaanhoitaja - Kirkkonummen kunta

Erikoissairaanhoitajan vakituinen virka Kirkkonummen kunnan päihdepalveluissa

Haettavana Kirkkonummen päihdepalveluissa erikoissairaanhoitajan vakituinen virka 15.10.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Tehtävä edellyttää aikaisempaa päihdetyön kokemusta ja osaamista sekä hyviä ryhmätyötaitoja. Terapeuttiset taidot ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Ajokortti on plussaa, mutta ei välttämätön. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Kirkkonummen Päihdepalvelut on polikliiniseen päihdetyöhön keskittynyt yksikkö, jossa hoidetaan päihde- ja peliriippuvaisia asiakkaita sekä heidän läheisiä. Työhön kuuluu hoidon tarpeen arviointia, päivystystyötä, korvaushoitoon osallistumista, ryhmien ohjaamista, yksilökeskusteluita sekä avokuntoutustoiminnan ryhmien ohjaamista.

Työ sisältää myös viikonlopputyötä. Sairaanhoitaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä. Työryhmään kuuluvat päihdeterapeutti, sairaanhoitajia, kuntoutusohjaaja, päihdeohjaajia ja päihdepalveluiden johtaja sekä osa-aikainen lääkäri.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Työaika on 38,75 h työaika, keskimääräinen yleistyöaika.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja päihdepalveluiden johtaja Kari Kopra puh: 040-7075118, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi
Jätä hakemuksesi 27.9.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti Kuntarekryyn (työavain 249738).

Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Toimintakyvyn tukipalvelut, päihdepalvelut
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi