Erikoissairaanhoitaja, akuutti vuodeosasto 26 - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Hei sinä sairaanhoitaja, olet sitten kokenut konkari tai vastavalmistunut untuvikko!

Meillä olisi tarjolla töitä Kaskenlinnan akuuttivuodeosasto 26:lla geriatristen potilaiden ja infektiopotilaiden parissa.

Hoidamme osastolla Turun kaupungin geriatrisia sekä koronatartunnan saaneita että koronatartunnan saaneiksi epäiltyjä potilaita. Tulevaisuudessa keskitymme pääosin erilaisten infektiopotilaiden hoitoon.

Teemme kolmivuorotyötä eristyspotilaiden hoitoon soveltuvissa tiloissa. Toimimme tiimeissä ja huolehdimme perehdytyksestäsi, joten et jää yksin. Teemme työskentelystäsi kanssamme turvallista.

Toivomme sinulta valmiutta uuden oppimiseen, reippautta sekä positiivista asennetta potilastyöhön.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytämme LoVen suorittaminen koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu ja tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan aiempi työskentely sairaalassa geriatristen ja/tai infektiopotilaiden kanssa sekä kokemus koronatartunnan saaneiden hoidosta ja näytteenotosta.

Tarjoamme innostavan työympäristön, mukavat työkaverit sekä yhteisöllisen osallistavan työvuorosuunnittelun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan joustavan yhteensovittamisen. Pääset mukaamme kehittämään osaston infektio-osaamista ja kouluttautumaan kanssamme erikoisalan ammattilaisiksi.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Oh Terttu Aaltonen, puh. 040 745 4084, sp terttu.aaltonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Akuutti vuodeosasto 26
Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.