Erikoissuunnittelija / Paikkatieto - Tampereen kaupunki

Paikkatietoyksikkö ylläpitää ja kehittää Tampereen kaupungin paikkatietoinfrastruktuuria. Tehtävänämme on tiedonhallinnan ja digitalisaation edistäminen erityisesti kaupungin maankäyttöön ja rakentamiseen liittyen. Paikkatietoyksikkö palvelee sisäisenä palvelu- ja kehitysyksikkönä kaupunkiympäristöön liittyviä palveluja ja edistää älykkään ja kestävän kaupunkikehityksen toteutumista Tampereella.

Haemme erikoissuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.9.2020.

Erikoissuunnittelijan tehtävän tarkoituksena on tukea ja kehittää maankäytön prosesseja, kuten kaavoitusta, rakennusvalvontaa ja kaupunki-infran rakentamista ja hallintaa paikkatiedon näkökulmasta. Tehtäviin kuuluu tiedon hallinta tietokannoissa, paikkatiedon rajapintapalvelut ja julkaisupalvelut sekä näihin liittyvien palvelinten hallinta. Tehtävässä on voimakas kehittämispainotus. Erikoissuunnittelija toimii kehitysprojekteissa teknisenä projektipäällikkönä ja tukena.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. AMK-insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto).

Lisäksi arvostamme vahvaa toimialan teknistä osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupungingeodeetti Anna Mustajoki, puh. 040 806 3566, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Haku päättyy 17.8.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan
  • Kaupunkiympäristön palvelualue, Paikkatieto
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • TRE-01-1015-20
  • 1.9.2020
  • TS
  • 29.7.2020 - 17.8.2020 23:59
  • TamperePirkanmaa

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupungingeodeetti Anna Mustajoki, puh. 040 806 3566 sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Kaupunkiympäristön palvelualue, Paikkatieto
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!