Erikoissuunnittelija / Yleiskaavoitus - Tampereen kaupunki

Yleiskaavoitus on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Vastaamme ajantasaisen yleiskaavan ylläpidosta, yhdyskuntarakenteen kehityksen seurannasta ja osaltamme erilaisten kehittämisohjelmien valmistelusta sekä rakentamisen ohjaamisesta taajaman ulkopuolella.

Haemme vakituiseen toimeen erikoissuunnittelijaa.

Erikoissuunnittelijan tehtäviin kuuluu ekologisen verkoston ja luonnon arvojen huomioiminen ja varmistaminen yleiskaavassa ja muussa kaupungin suunnittelussa sekä viherrakenteen seurannan ja aihealueen vaikutusten arvioinnin kehittäminen. Lähtökohtana kaupungin kehittämisessä on kestävä kehitys ja ilmastonmuutokseen sopeutuminen.

Kelpoisuusvaatimuksen on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme hyvän paikkatieto-osaamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa yleiskaavapäällikkö Pia Hastio, puh. 040 801 6917.

Hakuaika päättyy 23.9.2020.

Hakemuksia koskeviin tiedusteluihin vastaa TampereRekry, puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yleiskaavapäällikkö, Pia Hastio, puh. 0408016917

Tampereen kaupunki, Yleiskaavoitus
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!