Erikoistuva kemisti - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Haemme Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän (ISLAB) asiantuntijatiimiimme erikoistuvaa kemistiä Pohjois-Savon aluelaboratorioon Kuopioon 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimen vastaanottohetkellä toimipaikka on ISLABin Pohjois-Savon aluelaboratorion Puijon laboratorio. Myöhemmin sijoituspaikka voi olla myös muu ISLABin sairaalalaboratorio. Toimi täytetään sairaalakemistin erikoistumiskoulutuksen edellyttämäksi ajaksi.

Toimeen valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa biokemiassa tai kemiassa. Arvostamme laadunhallintaosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi toimeen valittavalta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Toimeen valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus on yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukainen.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 9.11.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekry -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat ylikemisti Sari Väisänen, puh. 044 717 8742 (sari.vaisanen@islab.fi) ja Pohjois-Savon aluelaboratorion johtaja Katariina Vuorenmaa, puh. 044 717 8759 (katariina.vuorenmaa@islab.fi).

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.