Skip to main content
test
Erikoistuva lääkäri (2), Anestesia- ja leikkausosasto - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Tämä haku toteutetaan suoraan uudelle 1.1.2023 käynnistyvälle Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle.

Haemme Etelä-Karjalan keskussairaalan anestesiayksikköön kahta erikoistuvaa lääkäriä. Sijoituspaikkana on anestesia- ja teho-osasto.

Järjestämme joustavat mahdollisuudet osallistua valtakunnallisiin ja ulkomaisiin koulutuksiin sekä kursseille korvaten kustannukset KVTES:n mukaan ja antaen palkallisen virkavapaan. Sairaalassamme on mahdollisuudet monipuoliseen lääkärin työhön ja tutkimukseen. Alueellamme on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet ja kaunis luonto.

NLY:n kyselyssäkin huippuarvion saanut koulutuspaikka takaa monipuolisen osaamisen, vahvan seniorituen ja hallitusti osaamisen myötä kasvavan vastuun laajan päivystyksen sairaalassa. Tarvittavat reunapalvelut voidaan kytkeä samaan kokonaisuuteen. Olemme pyrkineet pitämään hyvää huolta koulutuksesta ja koulutettavista, jotta ihmiset haluaisivat tulla tänne vielä valmistumisen jälkeen takaisinkin. Ja olemme tässä jopa ajoittain onnistuneet.

Erikoistuvan lääkärin virkaan vaaditaan Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Koeaika on 4 kk.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Kirjalliset hakemukset sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. ylilääkäri Jarno Jokelainen, puh. 044 791 5841, jarno.jokelainen@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan hyvinvointialue, Etelä-Karjalan keskussairaala

Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta ja Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Eksote on järjestänyt maakunnan erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut jo vuodesta 2010. Olemme rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Tavoitteenamme on hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen. Etelä-Karjalassa on noin 127 000 asukasta, joiden terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin eteen yli 5 000 osaavaa alan ammattilaista tekee yhdessä työtä. Asiakas ohjaa palveluorganisaatiomme uudistamista, ja henkilöstö on meidän voimavaramme.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat