Skip to main content
test
Erikoistuva lääkäri - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme psykiatriselle osastolle erikoistuvaa lääkäriä, joka toimii samalla osastolla työskentelevän erikoislääkärin ohjauksessa.

Erikoistuvan lääkärin on mahdollista osallistua HUSin järjestämiin erikoistuville lääkäreille tarjottaviin koulutuksiin sekä muihin erikoistumista tukeviin koulutuksiin. Vaihtoehtoisesti on mahdollista järjestellä erikoistumisjaksoa poliklinikalle joko 1-2 kk osastotyöskentelyjakson jälkeen tai mikäli hakijalla on aiempaa kokemusta psykiatrialla työskentelystä, niin työskentely voi myös alkaa poliklinikan puolella erikoistuvan lääkärin niin toivoessa.

Erikoistuvan lääkärin virkaan haemme erikoistuvaa lääkäriä, mutta huomioimme rekrytoinnissa myös mielenterveys- ja päihdetyöstä kiinnostuneet lääkärit.
Kelpoisuutena erikoistuvan lääkärin virkaan on laillistetun lääkärin pätevyys.

Psykiatria kuuluu Eksotessa jo nyt ennen uuden hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä yksikköön, jossa tarjotaan kokonaisvaltaisesti arviota, kuntoutusta ja tukea mielenterveys- ja päihdeongelmien lisäksi työelämään ja asumiseen sekä perhe- ja sosiaalipalveluita.

Mielenterveys- ja päihdeongelmiin on tarjottu tukea vuosia walk-in-tyyppisesti. Erikoissairaanhoidon lääkärit toimivat näillä päivystys- ja arviointipoliklinikoilla. Vastaanottotoimintaa tarjotaan koko maakunnan alueella. Nopeasti ja asiantuntevasti saatu apu sekä laaja-alaista lähestymistä tukeva organisaatiorakenne ovat tuottaneet tulosta niin, että potilaiden ongelmat eivät vaikeudu ja potilaat luottavat siihen, että heitä autetaan, koska kahdella pienehköllä osastollamme pärjätään usein yhteensä noin 25 potilaspaikalla, vaikka alueen väestöpohja on noin 130 000. Rajoitustoimenpiteiden tarve on marginaalista. Toimintamme painopiste on avohoidossa ja ihmisten arjessa pärjäämisen tukemisessa. Asiakas edellä -ajattelu ohjaa moniammatillista toimintaamme.

Meillä on pitkät perinteet tukea kansainvälisen taustan omaavia lääkäreitä työuran alkuun Suomessa, kun lääkärin suomenkielentaito on riittävä potilastyöhön. Moni lääkäri on myös jäänyt alueellemme töihin. Myös lääketieteen opiskelijat ovat tervetulleita amanuensseiksi tai työjaksoille lomien aikaan.

Meillä on useita lääkäreitä, jotka ovat olleet alueella töissä pitkään ja otamme uudet kollegat ilolla ja hyvin vastaan.

Määräaikaisen virkasuhteen alussa on koeaika, joka voi olla korkeintaan puolet määräajan kestosta ja enintään 6 kk.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kehittäjäylilääkäri Aila Vehkasaari, p. 040 651 3038, aila.vehkasaari@eksote.fi
ylilääkäri Heidi Marjaana Suokas, p. 040 556 4455, heidi.suokas@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Aikuisten monialaiset palvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Toivottavasti saamme myös sinut mukaan joukkoomme!


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat