Erikoistuva lääkäri, akuuttilääketiede - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tervetuloa seikkailulle Poriin! Tarjolla hauskoja hetkiä ja tiukkoja tilanteita.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, toimivat konsultaatiomahdollisuudet, vireän ja nuorekkaan työyhteisön sekä mahdollisuuden tutkimuksen tekemiseen. Sinulla on mahdollisuus päästä perehtymään myös lääkäriyksikön toimintaan. Erikoistuvalle lääkärille tarjoamme yksilöllisen koulutusohjelman.

Yhteispäivystyksen lisäksi vastuualueeseen kuuluvat ensihoidon lääkäriyksikkö sekä päivystysosasto. Tukipalvelut ovat välittömässä läheisyydessä.

Olemme uudistaneet hoitolinjamme parantaaksemme työnjakoa ja yhteistyötä. Päivystys on jaettu toiminnallisesti kolmeen linjaan: kävelevät potilaat, konservatiivinen linja ja operatiivinen linja.

Odotamme Sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Kelpoisuusvaatimuksena erikoistuvan lääkärin virkaan on laillistetun lääkärin tutkinto.

Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyvät tiedustelut: Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Vastuualuejohtaja Vesa Lund, puh. 044 707 7426 /
Ylilääkäri Janne Kekki, puh. 044 707 6861 /
spostit muodossa etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Ensihoidon ja päivystyksen vastuualue
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat