test
Erikoistuva lääkäri, gastroenterologia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tarjoamme tähystyspainotteisen, monipuolisen ja opetusmyönteisen koulutuspaikan hyvässä neljän gastroenterologin tiimissä. Meillä et jää yksin!

Erikoistuvan lääkärin virka täytetään sen pituiseksi ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista sairaalapalvelua varten kyseisellä lääketieteen erikoisalalla. Tämän osoittamiseksi hakemukseen on liitettävä selvitys suoritetuista yleis- ja erikoiskoulutuksesta.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylilääkäri, gastroenterologi Juha Liikala, puhelin 044 707 9255, sähköposti juha.liikala@satasairaala.fi

Lisätietoja

Konservatiivisen hoidon vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat