Etsimme nyt geriatriaan erikoistuvaa lääkäriä tai geriatrian erikoistumisoikeutta hakevaa lääkäriä monipuolisiin työtehtäviin. Pääset työskentelemään toiveidesi mukaan mm. omalla geriatrian poliklinikallemme työparinasi osaavat ja kokeneet sairaanhoitajat, geriatrisesti suuntautuneilla vuodeosastoillamme (akuuttiosasto ja kuntoutukseen sekä palliatiiviseen hoitoon painottuva osasto), omalla palliatiivisella poliklinikallamme sekä kotisairaalan lääkärinä. Voit myös työskennellä palveluasumisen sekä kotihoidon ja kotisairaanhoidon lääkärinä sekä kuntoutukseen ja erityisesti palvelua tarvitsevien palveluasumisyksiköiden lääkärinä.

Meidän joukkoon on helppo tulla! Riihimäen seudun terveyskeskus tunnetaan työyhteisönä, jossa viihdytään hyvin! Olemme aidosti kiinnostuneita kehittämään toimintaamme ja palveluprosesseja. Tarjoamme lääkäreille räätälöidyn työnkuvan, mahdollisuuden joustavaan työaikaan, kilpailukykyisen palkan, koulutusmyönteisen työyhteisön ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit! Panostamme hyvään perehdytykseen, koulutukseen ja kouluttautumiseen. Erikoistumiskoulutusta tarjoamme yleislääketieteessä ja geriatriassa. Jos olet kiinnostunut tutkimuksen tekemisestä, selvitämme mahdollisuuksia puolestasi. Riihimäen sairaala kuuluu mm. Tampereen yliopiston koordinoimaan, 23 terveyskeskuksen muodostamaan TUTKA-tutkijaterveyskeskusverkostoon.

Lisätietoja

https://riihimaenseudunterveyskeskus.fi/

Tutustu työnantajaan

vs. ylilääkäri Katariina Lassila p. 019 758 5563, katariina.lassila@riihimaki.fi tai geriatrian erikoislääkäri Mirja Hallikainen p. 019 758 5611, mirja.hallikainen@riihimaki.fi

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä, SAIRAALAN TULOSALUE
Osoite: Kontiontie 77, 11120 Riihimäki

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä vastaa Riihimäen seudun perusterveydenhuollosta. Kuntayhtymään kuuluvat Hausjärven ja Lopen kunnat sekä Riihimäen kaupunki, väestöpohja yhteensä noin 47 000.