Skip to main content
test
Erikoistuva lääkäri, kardiologia - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tervetuloa iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme, meillä olisi tilaa kardiologiaan erikoistuvalle tai vaikka reunapalvelujaan suorittavalle! Jos olet kiinnostunut laaja-alaisesti kardiologian eri osa-alueilla työskentelystä, pidät tiimityöstä ja olet valmis kehittämään yksikköämme, tule mukaan!

Meillä saat monipuolisen keskussairaalakoulutuksen niin toimenpiteiden tekemiseen kuin polikliiniseen sekä osastotyöhönkin. Työn aloitusajankohdasta voimme sopia. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulle herää kysymyksiä.

Erikoistuvan lääkärin virka täytetään ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista sairaalapalvelua varten kyseisellä lääketieteen erikoisalalla. Tämän osoittamiseksi hakemukseen on liitettävä selvitys suoritetuista yleis- ja erikoiskoulutuksesta.

Kelpoisuusvaatimus on laillistetun lääkärin pätevyys. Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät sairaalalääkäreiden palkkauksesta annettujen säännösten perusteella.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät myös osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ylilääkäri Pirjo Rummukainen
puh. 044 707 9746 /
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Konservatiivisen hoidon vastuualue, Sydänyksikkö

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat