Skip to main content
test
Erikoistuva lääkäri, kliininen mikrobiologia - NordLab

Tule erikoistumaan kliinisen mikrobiologian erikoislääkäriksi NordLabiin!
Erikoistuminen toteutetaan määräaikaisessa virkasuhteeseen alkaen 1.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kuulut mikrobiologian asiantuntijatiimiin ja osallistut lähikouluttajiesi tukemana mm. kliinisen mikrobiologian analytiikkaan, menetelmien ylläpitoon, kehittämiseen, laadunvarmistukseen sekä asiakasyhteistyöhön. Koulutuksen edetessä työnkuva laajenee erilaisiin vastuutehtäviin. Tuemme myös aktiivisesti koulutusta ja tutkimusta, tieteellinen meritoituminen työn ohessa on meillä mahdollista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työskentely-ympäristön, jossa pääset kehittämään tulevaisuuden mikrobiologista diagnostiikkaa laajalla maantieteellisellä ja asiakasprofiililtaan monipuolisella alueella. Rakenteilla oleva uusi tulevaisuuden sairaala tuo käyttöön modernit tilat ja toimintaprosessit tukemaan jo nyt käytössä olevia laadukkaita analytiikkaratkaisuja. Laboratoriotoiminta siirtyy uuteen sairaalaan viimeistään vuonna 2025.

Tehtäväsi sijoituspaikka on Oulu.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/994 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Maksamme muuttokorvausta lähemmäs työpaikkaa muuttaville uusille työntekijöillemme. Meillä saat myös Smartum-edun sekä laajan työterveyshuollon palvelut käyttöösi.

Palkkaus määräytyy LS:n ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa voit kehittää ja kehittyä. Tervetuloa!

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 480583) tai postitse liitteineen osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Erikoistuva lääkäri, NordLab". Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastuualuepäällikkö Laura Savolainen, p. 040 635 6452 tai sähköpostitse laura.savolainen@nordlab.fi

Lisätietoja

NordLab, NordLab Asiantuntijapalvelut, Kliininen mikrobiologia

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.


Osoite: Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat