Skip to main content
test
Erikoistuva lääkäri: lastentaudit, Joensuu; määräaikainen (id6852) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen sekä ympäristöterveyden palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Pohjois- Karjalan keskussairaalan lastenkeskuksessa, Siun sotessa on haettavana 10.12.2022 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN viransijaisuus

Tervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Pohjois-Karjalan keskussairaalan lastenkeskuksessa Joensuussa on haettavana lastentautien erikoistuvan lääkärin viransijaisuus. Aiempi kokemus lastentautien erikoisalasta ei ole välttämätöntä.

Sijaisuus sopii hyvin henkilölle, joka haluaa lisäkokemusta tai osaamisensa syventämistä työskentelystä sairaiden lasten ja nuorten parissa, lastentautien erikoisalasta kiinnostuneille sekä reunapalveluja tarvitseville. Viransijaisuus voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä.

Lastenkeskukseen kuuluvat sekä lastentaudit että -neurologia. Lastentaudeilla työskentelevät ylilääkäri (lastenallergologi), kaksi apulaisylilääkäriä (neonatologi ja gastroenterologi) sekä 6 erikoislääkäriä (mm. endokrinologi). Lastenneurologialla työskentelevät ylilääkäri ja kaksi erikoislääkäriä. Lisäksi klinikassa työskentelee 2 tai useampi erikoistuva lääkäri.

Erikoistuvat lääkärit perehdytämme hyvin ja he työskentelevät erikoislääkärien kiinteässä ohjauksessa. Meillä on mukavat työkaverit, hyvä kollegoiden tuki, monipuolista osaamista ja tekemisen meininki. Klinikkamme on todettu erinomaiseksi kouluttajatahoksi NLY:n kyselyssä, joista tuoreimmassa Siun Soten konservatiivinen klinikkaryhmä, mihin lastenkeskuskin kuuluu, sai 5 tähteä. Siirryimme keväällä 2020 upouusiin tiloihin J2-laajennukseen. Joensuu on vireä yliopistokaupunki.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti.

Viransijaisuus täytetään sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopiva toimenkuva ja koulutus!

Lisätietoja antavat lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen p. 013 330 3768, tiina.reijonen@siunsote.fi sekä apulaisylilääkärit Mari Juuti p. 013 330 3152, mari.juuti@siunsote.fi ja Kirsi Kallio p. 013 330 3178 kirsi.kallio@siunsote.fi.

Joensuussa 10.11.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6852
  • 10.11.2022 - 10.12.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen p. 013 330 3768, tiina.reijonen@siunsote.fi sekä apulaisylilääkärit Mari Juuti p. 013 330 3152, mari.juuti@siunsote.fi ja Kirsi Kallio p. 013 330 3178 kirsi.kallio@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat