Erikoistuva lääkäri (mielenterveys ja päihde) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Erikoistuva lääkäri (mielenterveys ja päihde) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee mielenterveys- ja päihdepalveluihin psykiatriaan erikoistuvaa lääkäriä määräaikaiseen virkaan 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mielenterveys- ja päihdevastaanottoon on yhdistynyt aiemmat perusterveyden mielenterveysvastaanotto ja erikoissairaanhoidon psykiatrian poliklinikka yhdeksi kokonaisuudeksi. Osastopalvelut muodostuvat 3 aikuisten vuodeosastosta, nuorisopsykiatrian osastosta ja päihdeosastosta. Avohoidon kokonaisuuteen kuuluu perusterveydenhuollon mielenterveystyö ja erikoissairaanhoidon avohoito. Työtehtävät sovitaan erikoistuvan tarpeen ja kiinnostuksen mukaan.

Palkkaus lääkärisopimuksen mukaan.

Kelpoisuutena virkaan on lääkärin pätevyys. Kokemus mielenterveystyön kliinisestä työstä katsotaan eduksi.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Vastaava ylilääkäri Timo Liukkonen, puh. 044 351 4404, timo.liukkonen@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa.
Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Setrikatu 2, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan