Erikoistuva lääkäri, Naistentaudit ja synnytykset - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Tule meille erikoistumaan naistentautien ja synnytysten erikoisalalle! Jos haluat päästä osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja kehittyä ammattilaiseksi monipuolisella erikoisalalla, tämä paikka voi olla sinun!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Naistentaudit ja synnytykset erikoisalalla on haettavana erikoistuvan lääkärin virka. Erikoisalallamme on kahdeksan erikoistuvan lääkärin koulutusvirkaa ja niistä seitsemän on tällä hetkellä täytettynä.

Olisiko tämä työ ja erikoisala sinua varten?

Synnytysten ja naistentautien alalla Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa korkean tason terveyspalveluja läpi naisen elämänkaaren: lapsettomuushoidoista ja sikiölääketieteestä aina vaihdevuosi-ikään ja gynekologisen syövän eri hoitomuotoihin. Voit tehdä meillä halutessasi tutkimustyötä eri erikoisalamme aihepiireistä gynekologisesta syövästä raskausajan ohjelmoitumiseen. Haluamme kehittyä erikoistuvien lääkärien kouluttamisessa ja uusi erikoistumisohjelma on otettu meillä hyvin vastaan.

Erikoistuvan lääkärin viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi hakijalta toivotaan erikoistumiskoulutukseen kuuluvien terveyskeskus- ja kirurgian reunapalvelujen suorittamista ja oikeutta erikoislääkäriopintoihin Itä-Suomen yliopistossa, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Virka täytetään enintään sen pituiseksi ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista koulutusta varten ao. erikoistumisalalla yliopistosairaalassa. Tämän osoittamiseksi hakijan tulee tehdä hakemukseen selvitys suoritetuista erikoistumispalveluista.

Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Virkaan sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/naistentaudit

Tutustu työnantajaan

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa osaamiskeskusjohtaja Leea Keski-Nisula, p. 044 717 5509, leea.keski-nisula(at)kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Sinulle suositellut työpaikat