test

Erikoistuva lääkäri, Neurologia

Hakuaika päättyy  8.12.2023 15:00

Haemme 1-2 erikoistuvaa lääkäriä Satakunnan hyvinvointialueelle keskussairaalan neurologialle.

Meille on mahdollista tulla tekemään töitä elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla ratkaisulla!

Erikoistuva lääkäri palkataan määräaikaisena erikoistumispalvelujesi ajaksi. Satasairaalassa on täydet 3 vuoden 3 kuukauden erikoistumiskoulutusoikeudet!

Voit myös sopia lyhyempiä sijaisuuksia, jos harkitset vielä erikoisalavalintaasi ja haluat käydä tutustumassa neurologiaan. Myös reunapalvelut muihin erikoistumisohjelmiin onnistuvat hienosti.

Satasairaala on maamme toiseksi suurin keskussairaala. Tarjoamme erinomaisen kliinisen opetuksen ja seniorituen, jossa erikoislääkäri on päivittäin tukenasi ja mukana oppimisessa ja potilaiden hoidossa. Meillä erikoistuva lääkäri pääsee osallistumaan kotimaisiin ja ulkomaisiin erikoisalan koulutuksiin. Olemme mukana yliopistosairaaloiden meetingeissä. Tutkimustyöhön suuntautuneita kannustamme ja tuemme tieteellisessä työssä. Pidämme tärkeänä kollegiaalisuutta, mikä näkyy tiiviinä työyhteisönä ja hyvänä yhteishenkenä. Olemme innostuneita oppimaan uutta ja aina valmiita kehittämään toimintaamme sekä teemme tiivistä yhteistyötä yliopistosairaaloiden ja yliopistojen kanssa.

Meiltä löydät myös vastapainoa työlle! Satakunnassa on tapahtumia ympäri vuoden, harrastusmahdollisuudet monipuoliset ja asuminen edullista. Liikenneyhteydet Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Vaasaan ovat hyvät, maantie-, rautatie- ja lentoyhteydet toimivat. Tarjoamme henkilöstöedun, jonka voi käyttää mieluisimpiin liikunta- ja kulttuuripalveluihin. Saat käyttöösi maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja yhteistyökykyä toimia muun henkilökunnan kanssa. Edellytämme laillistetun lääkärin pätevyyttä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus on hyvin kilpailukykyinen ja määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viran täytössä on käytössä kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän (www.kuntarekry.fi) kautta. Ilmoitus ja ohjeet löytyvät myös Satakunnan hyvinvointialueen intranetistä, Satasesta. Tutkintotodistuksia ei tarvitse liittää hakemukseen. Tarkistamme haastateltavilta alkuperäiset todistukset.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut (ma-pe klo 8-15), puh. 044 707 6980 tai 044 707 6979.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Neurologian ylilääkäri Juha Puustinen
p. 044 707 7806, juha.puustinen@sata.fi
Vastuuyksikköpäällikkö Mikko Järvisalo
p. 050 341 5760, mikko.jarvisalo@sata.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan