test

Erikoistuva lääkäri

Hakuaika päättyy  20.2.2023 23:59

Etsitkö fysiatrian erikoistumispaikkaa? Tule meille Päijät-Hämeeseen!

Haemme ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ fysiatrian poliklinikallemme Lahteen 1.9.2023 alkaen.

Fysiatrian poliklinikka vastaa Päijät-Hämeen keskussairaalassa erityisesti tuki- ja liikuntaelinsairauksien diagnostiikasta, toimintakyvyn arvioista ja kuntoutuksesta. Koulutusta voit saada 3 vuotta ja toimia monipuolisesti niin poliklinikalla kuin kuntoutusosastoillakin koulutustarpeesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tuen ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme aktiivisen, kannustavan ja osaavan moniammatillisen työryhmän, asianmukaisen perehdytyksen ja koulutusmyönteisen ilmapiirin. Arvostamme myönteistä asennetta tiimityöskentelyä kohtaan.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta laillistetun lääkärin pätevyyttä sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lahden seutu on yli 200 000 asukkaan elinvoimainen keskus. Seutu tarjoaa runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja matka pääkaupunkiseudulle ja lentokentälle taittuu tunnissa. Junalla matka-aika Helsingistä on alle 50 minuuttia. Pääkaupunkiseutuun verrattuna merkittävin ero löytyy erityisesti asumisen hinnassa. Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Ylilääkäri
Kirsti Helje puh: 044 719 5720
tai
Kuntoutuksen lääkäripalvelujen ylilääkäri
Marja Mikkelsson puh: 044 719 5643
marja.mikkelsson@paijatha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan